Header credits: Vinnie Pierce "Running and jumping"

DK Pitho Bamboocha

*1. november 2005 

†21. juni 2011

Race: Maine Coon

Køn: hun (neutraliseret)

Farve: Sort Blotched Tabby (MCO n 22)

Genotype: AaDdiisstbtbwwoo

Stamtavle

Billedgalleri

Udstillingsresultater

 

21. juni 2011. Vi har mistet vores smukke Bamboocha :´(                                                                                                           Kære Fantamis, Boochie Nutsie, mors tøs. Du vil blive savnet af os alle. Specielt om morgenen hvor du altid kom op i sengen og hilste god morgen. I badeværelset hvor du kommanderede os til at åbne for vandet og om aftenen hvor du altid kom og puttede hos mig, når vi sad i sofaen og så tv, mens du spandt højlydt med din specielle knirkende lyd.                                                                              R.I.P smukke pige.

Bamboocha er en skøn kat, der nok ved hvordan man skal charme sig til at få sin vilje. Især når det drejer sig om at få folk til at åbne vandhanerne for hende. Hun er besat af vand og jeg er sikker på hun har været fisk i et tidligere liv. At stå med hovedet inde under vandhanen og sjaske, det er noget hun kan li'. Hun råber og skriger, hvis der ikke lige er nogen i nærheden til at lukke op for vandet. Drikker af en skål gør hun kun, når vandet lige er hældt op. Hendes yndlings liggested er på bordet i badeværelset eller i bryggerset, så hun kan kommandere alle gæster til at åbne vandhanen for hende.

Hun er en utrolig kærlig pige og hun spinder rigtig meget og højt.

Bamboocha har haft ét kuld killinger -se under Zatifi B-kuld. Hun er blevet neutraliseret den 8. februar 2008, da vi har valgt at lukke vores opdræt.

Tusind tak til Pia og Ulrik (Pitho) for at betro deres smukke og dejlige killing i vores varetægt.